Sponsoren

Het werk door Lighthouse Ministry wordt mogelijk gemaakt door grote en kleine sponsoren. Deze zijn we allemaal dankbaar. Onze grootste sponsoren willen via deze weg graag speciaal onder de aandacht brengen. De sponsoren staan op volgorde van alfabet.

BFJ Advies

BFJ Advies is een bedrijf opgericht in 2021 door Simon van der Woude. Het bedrijf biedt bouwmanagement en bouweconomische diensten voor bouw- en infraprojecten aan ontwikkelaars, architecten, ingenieursbureaus, corporaties, overheden en eindgebruikers. De missie van BFJ Advies is om een bijdrage te leveren aan een rechtvaardiger wereld en de opbrengsten van het bedrijf worden gedoneerd aan ANBI organisaties die zich inzetten voor armoedebestrijding of het bestrijden van onrechtvaardigheid. BFJ Advies heeft geen winstoogmerk.

Zie http://bfjadvies.nl

Breman

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 28 gespecialiseerde installatiebedrijven die zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt werken. Ze zijn gespecialiseerd in werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties en rookgasafvoersystemen in zowel de woningbouw- als de utiliteitsmarkt. De medewerkers en aandeelhouders delen de zeggenschap en winst over de onderneming, een unieke vorm van zeggenschap die voortkomt uit de visie van de oprichter. De groep heeft een strategie gericht op energiepositiviteit in 2025 en streven naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Zie https://www.breman.nl

Gifts of Grace

Hanneke en Willemien zijn twee vriendinnen die creatief zijn, houden van een uitdaging en graag mooie dingen maken om anderen te bemoedigen. Ze hebben een hart voor Afrika en God. Ze zijn beiden midden 30 en hebben gezinnen. Ze werken in het onderwijs en runnen samen een webshop en zijn bezig met een stenen winkel. De webshop verkoopt handgemaakte artikelen van stichting Made by WG en de winst gaat naar goede doelen in o.a. Namibië en Oeganda. Daarnaast is de webshop duurzaam gericht en recycleren zij zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal.

Zie https://www.giftsofgrace.nl

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen is een Nederlandse stichting die zich inzet voor een wereld zonder armoede door samenwerkingen met lokale aanpakkers en Nederlandse stichtingen. Elk jaar steunt Wilde Ganzen honderden projecten in tientallen landen, met als doel de diepere oorzaken van armoede aan te pakken en de mensen in de buurt vooruit te helpen, met speciale aandacht voor vrouwen, kinderen en mensen met een beperking. Wilde Ganzen ondersteunt de projecten met kennis, advies en geld, en stimuleert lokale aanpakkers om zelfredzaamheid te stimuleren.

Zie https://www.wildeganzen.nl