Het team in Namibie

Het Namibische team bestaat op dit moment uit 9 medewerkers. We zullen ze hieronder even kort voorstellen. Zo krijgen jullie een beter beeld van de organisatie in Namibië. 

Alberto Beukes

Mijn naam is Alberto en ik ben 25 jaar oud. Mijn passie is om te tuinieren en ik geniet van het werken met kinderen. Binnen Lighthouse organiseer ik activiteiten voor de kinderen. Denk hierbij aan verschillende spelletjes en sport. Vanaf februari t/m juli zal ik een DTS (Bijbelschool) volgen om nog verder te groeien in mijn relatie met God. Ik zie er naar uit om wat ik leer straks in de praktijk te brengen. Mijn naam is Alberto en ik ben 25 jaar oud. Mijn passie is om te tuinieren en ik geniet van het werken met kinderen. Binnen Lighthouse ben ik werkzaam in de Hope Garden, het agrarische project van Lighthouse.

Petrina Kamati

Ik ben Petrina, mijn passie is koken. Ik zorg er bij Lighthouse dagelijks voor dat de kinderen een warme maaltijd krijgen. Het maakt mij blij om de glimlach op hun gezicht te zien als ze aan het eten zijn.

Olivia Diergaardt

Ik ben Olivia Diergaardt. Ik ben 31 jaar oud, getrouwd en heb 2 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met God, en lees ik graag de Bijbel. Ook hou ik er van om in mijn vrije tijd met mijn familie te zijn. Bij Lighthouse werk in met de kinderen. Dit vind ik geweldig en het is mijn verlangen om een verandering te zien in de levens van de kinderen. Hier draag ik graag aan bij. Het is voor mij een zegen om deel te zijn van het Lighthouse team. 

Zenodine Arendse

Ik ben Zenodine Arendse. Ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Rehoboth met mijn man en twee kinderen. Bij Lighthouse ben ik verantwoordelijk voor mijn eigen klasje. Ik bied hen lezen aan en verschillende activiteiten. Ik ben graag met mijn familie. Ik hou ervan om goede gesprekken met anderen te hebben en ik luister graag naar aanbiddings muziek. Mijn passie is kinderen: mijn droom is om hen te helpen ontwikkelen. Ik wil ze graag helpen om verder te komen in het leven door ze te motiveren, er voor ze te zijn en te inspireren.   

So-Ann Kooper 

Ik ben So-Ann, ik ben nog jong maar geniet enorm van het werken met de kinderen. Ik kom zelf van een soortgelijke achtergrond als de kinderen, en daardoor begrijp ik ze goed. Het leukst vind ik om met de jongste kinderen te werken. Ik geef hen lees en rekenlessen en doe leuke activiteiten met ze.

Selby Williams

Ik ben Selby en ik ben afkomstig uit Zuid-Afrika. Ik doe vrijwilligerswerk bij Lighthouse. Mijn passie is muziek en het werken van kinderen. Het is een voorrecht om me in te mogen zetten voor een geweldige organisatie als Lighthouse.

Primrose Tieties

Ik ben Primrose, getrouwd en heb twee kinderen. Mijn verlangen is om een verschil te zien in de levens van de kinderen waar wij mee werken. De situatie waar zij in opgroeien is schrijnend. Ik geniet er enorm van om met de kinderen te werken. Binnen de organisatie heb ik, samen met Kenneth en Gerlinda, de dagelijkse leiding. Verder focus ik mij het meest op de oudere kinderen. 

Kenneth Shipipa

Ik ben Kenneth. Samen met mijn vrouw Gerlinda zijn wij Lighthouse Ministry gestart. Beide hebben wij een groot verlangen om een verschil te zien in de gemeenschap van Rehoboth. Kinderen groeien op in grote armoede, zowel emotioneel, Geestelijk als praktisch. Wij geloven dat dit kan veranderen. Dit is dan ook de reden waarom wij ons inzetten voor deze kinderen. Mijn focus binnen de organisatie ligt op de oudste kinderen. Ik organiseer activiteiten voor hen. Samen met Gerlinda en Primrose nemen wij de dagelijkse leiding op ons van Lighthouse. Daarnaast heb ik het HR gedeelte op me genomen, en regel ik veel praktische zaken.

Gerlinda Shipipa-Bruijnes

Ik ben Gerlinda. Sinds 2011 woon ik in Namibië. Mijn hart is dat de situatie van de kinderen in Rehoboth mag veranderen. Dat kinderen weer hoop zullen hebben. Binnen de organisatie focus ik mij veel op de programma’s. Samen met het team zorg ik ervoor dat de programma’s goed lopen. Ik geef les aan de kinderen en begeleid de medewerkers. Daarnaast doe ik op dit moment de financiën voor de organisatie.